26 iulie 2010

Concurs cu premii

Aşa cum tuturor le plac concursurile, dar mai ales premiile primite, am considerat că ar fi bine să organizez un concurs pentru vizitatorii blogului meu.

Cum particip?

Foarte simplu, este necesar sa trimiţi un mail prietenilor tăi (cel puţin 3) cu următorul text:

„Concurs cu premii articole handmade! Participă şi tu – http://martishkafashion.blogspot.com/2010/07/concurs-cu-premii.html

Iar în CC să pui adresa mea de mail (marta_hotineanu@yahoo.com) ca să validez participarea*.

*adresa de mail a participanţilor şi adresele de mail din mesaj nu vor fi făcute publice, nu vor fi transmise unor terţe persoane, vor fi folosite doar pentru informarea câştigătorului.

La concurs sunt admise toate persoanele, indiferent de vârstă, sex, cetăţenie, etc.

Perioada de desfăşurare a concursului este 26.07.2010 – 15.08.2010 (se vor lua în considerare doar mailurile primite până în data 15.08.2010, ora 23.59). Vor fi desemnaţi 3 câştigători, prin tragere la sorţi, care va avea loc pe 16.08.2010. În cazul în care numărul de participanţi va depăşi 50 de persoane, fondul de premii va fi suplimentat.

Care sunt premiile?

Fondul de premii constă în trei articole handmade pe care câştigătorii au libertatea să şi le aleagă din articolele prezentate pe blog. Dacă articolul selectat nu este disponibil, acesta va fi înlocuit cu un articol similar.

În cazul în care numărul de participanţi va depăşi 50 de persoane, fondul de premii va fi suplimentat.

Predarea premiilor se face personal, în raza mun. Bucureşti. Din păcate transportul în alte localităţi este destul de costisitor şi se poate efectua doar în cazul plăţii la destinatar.

2 comentarii:

  1. te in invit pe forumul http://hobby-handmade.forumer.ro/index.htm ,un forum gratuit ,o forma utila de publicitate gratuita a blogu-lui tau.Este un forum de artizanat si cratii handmade.
    Echipa hobby-handmade

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt deosebite bijuteriile tale realizate cu tehnica frivolite.

    RăspundețiȘtergere